Legislatia Romaniei

Nu de mult am dat peste niste site-uri unde erau dezbatute subiecte precum “Legalizarea drogurilor usoare“, “Iarba legala, primul pas catre heroina” si m-am amuzat copios de comentarile inteligente de care dadeau dovada niste personaje de 16-18 ani cu experienta de viata si o gandire elevata si greu de manipulat. Dupa ce am dat de 2-3 ori scroll am inceput sa ma plictisesc si mi-am pus intrebarea “cat cacat mai puteti manca?”, si eu am avut o perioada cand credeam ca tot ce zboara se mananca dar asta a fost cu mult inainte sa am buletin.

Nu mai lungesc din diferite motive, unul fiind starea mea de somnolenta si lene acuta. Va las, dar nu in ultimul rand vreau sa va familiarizez putin cu legislatia Romaniei cu privire la consumul de droguri ilicite.

“Legea română sancţionează cu închisoarea de la 3 la 15 ani şi interzicerea unor drepturi: cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea sub orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc, fără drept.

Dacă faptele menţionate mai sus au ca obiect droguri de mare risc, pedeapsa este închisoarea de la 3 la 15 ani şi interzicerea unor drepturi.

De asemenea se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 5 ani şi cultivarea, producerea, fabricarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri pentru consum propriu, fără drept.

Şi cei care permit consumarea de droguri în propria locuinţă sau în locuri publice riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi.“

Mai multe gasiti aici: http://www.legalizati-marijuana.com/legislatie/

Ai încălcat vreodată legea?

Da
Nu

Advertisements

8 Responses to “Legislatia Romaniei”

 1. Anonymous Says:

  asai cum zice Andrei 😀 Andrei te sustin :d !!!

 2. Anonymous Says:

  "Şi cei care permit consumarea de droguri în propria locuinţă sau în locuri publice riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi."Mda… ce mai legi.. legalize it!!!!

 3. Anonymous Says:

  Te sustin killah fain articolu foarte interesant felicitari !!! Legalize it !!!!!

 4. Anonymous Says:

  Felicitari Andrei! interesant articolul 😉

 5. Anonymous Says:

  bravo:)fain articol:*[te sustzin!]>:D<:*:*

 6. Anonymous Says:

  sustin killah fain articol:)

 7. Anonymous Says:

  `Te Sustin killah:);)

 8. Andrei J. Says:

  Thanks :), new articles out!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: