O mama si-a tratat fiul de 10 ani cu marijuana

http://cdn.abclocal.go.com/static/flash/embeddedPlayer/swf/otvEmLoader.swf?version=&station=kabc&section=&mediaId=6989084&cdnRoot=http://cdn.abclocal.go.com&webRoot=http://abclocal.go.com&site=


Din păcate, în ultimii ani starea lui de sănătate s-a agravat, fiind nevoit să ia câte un pumn de pastile pe zi, dar fără nici un efect. Era tot timpul agitat, nervos şi slăbea văzând cu ochii. Disperată, mama lui a apelat la marijuana, deoarece auzise că are calităţi terapeutice. Astfel, a început, potrivit Fox News, să îi facă băiatului prăjituri (brownies) în aluatul cărora pune şi câteva frunze de marijuana.

În scurt timp, Joey a început să mănânce, a devenit mai calm, iar la un consul medical, doctorul lui a rămas uimit să vadă că rezultatele analizelor erau evident mai bune. Aflând metoda aplicată de mama disperată, doctorul Drew Pinksy a declarat că, deşi e vorba despre o substanţă interzisă, acest drog se ştie că poate avea calităţi terapeutice şi consideră că a fost folosit în scopuri nobile. (preluare http://www.legalizati-marijuana.com)


Joey lua 5-6 droguri pe zi avand efecte adverse grave de la insuficienta organica(ficatul praf) la crize epileptice de scurta durata, si pierdere in greutate, plus efecte pe termen lung datorita consumului de droguri prescrise de la varsta de 10 ani, toate acestea fara vreun efect benefic. A intrat in joc marijuana care i-a salvat viata aducandu-l la o oarecare normalitate fara vreun efect secundar.

Acum voi decideti, mama lui Joey ar trebui sa faca puscarie pentru ca i-a dat fiului ei marijuana in prajituri, implicit salvandu-i viata?

Un mic citat de Jack Herer:

“Well, as I understand it, the main supporters are beer companies and the pharmaceutical companies. I’d like them to show me the dead bodies from marijuana. But they can’t because there aren’t any.

De ce sa folosesti un “drog” care il poti creste in propria casa in cateva saptamani cu costuri minime si cu un efect garantat cand poti sa cumperi 5-6 alte medicamente cu zeci de efecte secundare printre care si moarte? De ce ar vrea statul asa ceva?

Surse: www.legalizati-marijuana.com
www.abclocal.go.com

Advertisements

4 Responses to “O mama si-a tratat fiul de 10 ani cu marijuana”

 1. Lillee Says:

  Uite ca mai au si calitati terapeutice. Atunci…de ce nu?

 2. Cătălina Says:

  foarte mişto !!

 3. ruxy Says:

  tare..

 4. free2tull Says:

  pai dupa parerea mea companiile farmaceutice nu au nici un interes sa crestem acasa si sa ii lasam falimentari.am vazut un documentar recent si dupa aceea am realizat ca cel mai bun medicament e chiar in gradina bunicilor….e un mar e o rosie e miscarea e renuntarea la fast food la produsele din supermarketca toate`s crescute cu ajutorul chimicalelorva veni oare vremea in care nu ne vom mai intoxica cu substante legale si sa o dam pe legile simple si logice ale naturii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: