Weed-shopurile NU se inchid!


Am o veste buna pentru toti narcomanii care-mi citesc blogul, smart/weed/spice/fly-shopurile nu se vor inchide! Cum am mai spus, poti scoate produsul din ecuatie dar nu poti opri afacerea. Au scos special gold-ul de pe piata, au ilegalizat chiar si mephedrona, problema este ca exista deja cel putin 7 inlocuitori pentru mephedrona cu efecte asemanatoare MDMA si amfetaminelor, perfect legale care urmeaza sa intre pe piata romaneasca, anume: Butylone, Methylone, MDPBP, Ehylone, Buphedrone, Pentylone si Methylenedioxypyrovalerone. Astept cu bratelenarile deschise intrarea noilor produse pe piata 🙂
Mai jos aveti o stire via stirileprotv.ro cu urmarile ilegalizarii acestor plante etnobotanice:

http://stirileprotv.ro/bin/player/embed.php/60405413Intrebarea mea fireasca: ce pula mea a adus aceasta prohibitie? Si raspunsul meu: Inca din prima zi un mare cacat, a crescut traficul, consumul si numarul cazurilor de tineri ajunsi la spital.
Felicitarile mele domnule priministru!

One more thing, din cate am inteles, inca nu a aparut ordonanta de urgenta data miercuri in monitorul oficial, teoretic sunt inca legale. Si in legatura cu termenul asta de 10 zile sa se scape de marfa, imi aduce aminte de o melodie de-a lui Spike care suna ceva de genul: “Daca-i dau lu’ mata un kil de coca crezi ca-l arunca?”, get my point?:)

Advertisements

10 Responses to “Weed-shopurile NU se inchid!”

 1. Masta Says:

  si totusi vor da faliment

 2. Cati Says:

  Nici nu mai ştiu ce să zic….să se închidă,să nu…Au început toţi coco să fumeze iarbă dom'le.Citeam azi în ziar că una gravidă ,vrând să scape de contracţii s-a duc la weed shop şi şi-a luat 5 (!!!) ţigări şi le-a fumat pe toate 5 şi a ajuns la spital… Vai… :))

 3. Leonard Organ Says:

  Aceste asa-zise "plante etnobotanice" sunt de fapt droguri sintetice (canabinoizi sintetici). Autoritatile romane stiau foarte bine acest lucru (in lista de substante interzise sunt si canabinozi sintetici; s-o spuna lu' mutu ca i-ar fi descoperit ei in 2 saptamani), dar au permis vanzarea drogurilor in mod intentionat. Pun pariu pe orice ca serviciile secrete romanesti au participat la importul si comertul cu aceste droguri. Oricum, daca ar fi sa ma uit in gura stiristelor de la protv, unde multa sperma a poposit, inseamna ca am baut gaz!La ce foloseste aceasta interdictie? Foarte simplu: baietii se spala pe maini, prostest publicul si trec mai departe la alte afaceri.

 4. Anonymous Says:

  beta ceto MDMA (metylona) si beta ceto MBDB (butylona) sunt la alineatul 14.. interzise…

 5. Andrei J. Says:

  @Anonim: Astept sa apara in monitorul oficial situatia exacta.

 6. Extortion Says:

  Mai bine sa le inchida, ca fac toti smecherii profit de pe copii astia de 14 ani ce vor senzatii tari.

 7. Lillee Says:

  Cred ca “Leonard Organ” a zis tot ce trebuie zis…

 8. Lempicka Says:

  da..s-au inchis:)
  ce inlocuitor este la special .(legal).si cum ziceai ca se numeste?
  doar intreb ..:P

 9. Andrei J Says:

  @Lempicka: Inca nu au aparut pe piata, urmeaza sa-si faca intrarea..

 10. dunker Says:

  frate dak fumeaza toti terminati cum sa nu ajunga la spital?! in general astea sunt simtomele cand fumezi pt prima oara. si eo am fumat si iarba si spice-uri si recunosc mi s-a facut rau si am vomitat si ma durea capu….dar nu m-am panicat ca toti terminatii sa ma duk la spital. spuneau in reportaj k au avut halucinatii….si ce ar fi vrut sa aiba?!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: