"Vise" spulberate

De astazi a intrat in vigoare Ordonanta de Urgenta care interzice consumul, vanzarea si prepararea “plantelor etnobotanice”,mai exact,  pe lista neagra figureaza 27 de substante si 9 plante interzise. Aceasta ordonanta are ca efectiva reducerea numarului de consumatori, desi s-a inregistrat un singur deces, au fost catalogate ca substante foarte periculoase, foarte adictive si cu un potential enorm de abuz, sounds like a shitload of bullshit.

Este doar o chestiune de timp pana se vor sintetiza inca doua-trei substante si vor reveni pe piata aceste magazine de vise, la urma urmei chimia este infinita in posibilitatile de combinare, mai adaugi un atom de hidrogen de exemplu si se schimba structura iar natura e foarte vasta si o poti combina cum vrei tu. Nu vreau sa insinuez ca weed-shopurile, implicit produsele care le vindeau erau neaparat healthy doar pentru ca erau etnobotanice, vreau doar sa subliniez faptul ca a facut o prostie ilegalizand toate produsele (ex Salvia Divinorum).

In timp ce in alte tari se decriminalizeaza drogurile (Cehia), noi ne indreptam spre polul opus si ne adancim tot mai tare in cacat.

http://stirileprotv.ro/bin/player/embed.php/60406125

Numai bine!

Advertisements

8 Responses to “"Vise" spulberate”

 1. ruxy Says:

  mda.. cehia :>:>.. sau olanda.. :P:P .. dar acum ce sa ii faci, oricum cine vrea sa consume aceste produse etnobotanice care nu sunt legale , oricum cred ca se vor putea cumpara la negru.. deci.. chestea asta va duce la cresterea traficului.. :):)

 2. Andrei J Says:

  Decat sa ma risc pentru un cacat etnobotanic mai bine stiu ca bag mana in foc pentru mary jane.

 3. ruxy Says:

  mda… acum oricum, sunt oamneni si oameni 😀

 4. ruxy Says:

  da app .. ui cu avatar.. sai zic asa :)):)) nervos mio pus :)) numi place :))

 5. Bobo Says:

  pot sa fie ilegale ca tot se vand

 6. Filip Says:

  Cacaturile astea oricum sunt otravuri curate! partea nasoala e, cum zice si Bobo…ilegale sau nu, tot se vor vinde…nu gasii loc de comentarii la “about” sa-ti zic “salutari din Banat” :)…poate te bagi la un link exchange cu http://giarmaica.com …daca vrei, da-mi un mail…

  Numai de bine!

 7. alexia Says:

  si-au rotunjit veniturile destul de bine in ultimele 10 zile 🙂

 8. Robi Says:

  Si in alte tari s-au interzis,inclusiv Olanda. Partea nasoala: cu toate shopurile,stirile cu morti si spitalizati,opinia publica e fututa si nu prea putem sa speram la dezincriminarea ierbii…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: