Ziua gabor, seara traficant de "vise"

Este vorba de un bulangiupolitist comunitar care a profitat de inchiderea weed shopurilor si a decis sa mute afacerea la portile liceelor din Tg Mures.  La nici doua zile dupa implementarea legii, i-a fost demascata operatiunea de catre un detectiv particular caruia i-au trebuit 10 zile sa descopere ca era principalul furnizor de droguri ilegale la 3 licee din oras.

Politistul nu a fost inca suspendat din functie desi ar fi recunoscut fapta.

O lege care pune piedici, dar nu inlatura fenomenul.

Cel care a pus pe picioare prima afacere cu etnobotanice din tara este din Galati si spune ca are deja pregatite alte produse, care contin substante ce nu se afla pe lista.

Exact cum am prezis, aceasta ordonanta a crescut consumul, traficul si implicit rata criminalitatii.  Vor aparea tot mai multe substante pe gustul liceenilor si intr-un final va trebui sa se cada la un comun acord, o decriminalizare fiindca odata ce ai prins gustul afacerii nu te poti oprii. Just think about it, daca prima zi dupa ilegalizare au fost rezervate toate paturile spitalelor de catre narcomani si la nici o zi dupa a fost deja prins primul traficant, care paradoxal era politist, ce va fi de capul nostru dupa 1-2 luni. Eu zic sa nu ne mai legam de cap ca va fi vai de pula noastra.

“Sa traiti bine!

http://stirileprotv.ro/bin/player/embed.php/60406522

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: