Speşiălu' is now underground

http://videonews.ro/jwplayer/player.swf

Guess Who’s back…? Did you miss me?

Sa trecem direct la filtru,  Mirciulica asta comenteaza in 5 minute  instalarea noii prohibitii si-si exprima opinia asupra efectelor pozitive si efectelor negative. Incepe printr-un headline preluat dintr-un ziar, anume ca special gold-ul va inlocui heroina, come to think of it, it isn’t really that bad. Adica, voi ce ziceti ca e mai bine, sa bagi in vena sau sa tragi sare de baie(vezi tabel sub), eu recunosc, am tras pe nas SG inainte de aprobarea noii legi si nu am resimtit niciun fel de psychological damage, dependenta, doar o stare de well-being. I’m not fucking retarded or brain damaged, I’m just special. Din cunostintele mele , derivatele de amfetamine, implicit amfetamina si methamfetamina sunt mult mai sigure decat opiacee ca heroina sau morfina.

Deşi vor invada la preţuri mai mari piaţa „subterană”, drogurile până acum legale vor fi mai accesibile consumatorilor decât clasicele stupefiante ilegale: heroina, cocaina sau ecstasy.

Cea mai mare problemă este de departe «Special Gold», ale cărui efecte sunt mai puternice decât cele ale ecstasy şi se fac simţite încă din primele minute de la momentul la care praful e «prizat». De aceea a şi fost inclus în categoria drogurilor de mare risc. Ajunge însă pe piaţa neagră la un preţ dublu decât cel cu care se vindea în magazine la finele săptămânii trecute, adică undeva la 50 de lei/doza de 0,25 de grame. Şi, în acest fel, va fi mult mai accesibil consumatorilor decât heroina care se vinde cu 80 de lei doza de 0,02 grame şi decât ecstasy, co mercializat în cluburile de fiţe din Capitală cu 100 de lei pastila”, au avertizat poliţiştii.

„Premierul poate reînfiinţa ANA curând”

Reînfiinţarea ANA şi modificarea legislaţiei în privinţa consumului sunt şi doleanţele societăţii civile. „Problema amfetaminelor precum «Special Gold» este că dau o puternică dependenţă psihică, ceea ce-i face pe consumatori să o caute fără să mai ţină cont de riscuri. Trebuie reînfiinţată ANA şi trebuie modificată legea, să nu umplem puşcăriile cu tineri nevinovaţi”, spune psihiatrul Eugen Hriscu. (EVZ.ro)

Dependenta/Damage

Advertisements

5 Responses to “Speşiălu' is now underground”

 1. oanaizzy Says:

  ma eu zic ca ar trebui sa fie ca in Cehia peste tot! adica, selectie naturala. Esti prost si batut in cap baga heroina sau crystal meth, cine-i destept se opreste la iarba si chestii usoare. prostu moare, desteptu traieste. It is simple, isn’t it?

 2. Andrei J Says:

  Exactly oana, doar ca e mai eficient acum cat e ilegala, gandeste asa: consumul creste (mai multe decese), traficul creste(creste oferta), si odata ce au eticheta de ilegale poti sa ajungi si la parnaie, partea proasta e ca cu totii suntem bagati in aceasi oala so it’s kind of fucked up.

 3. Lillee Says:

  Romania este tot Romania oricat ne-am da noi cu capul de pamant. Badea nu face altceva decat sa manipuleze, exact cum ii cere meseria si mai marii din locul respectiv…

 4. vlad Says:

  am cautat lista completa cu subst interzise recent si nu prea avut un rezultat concludent!ai gasit o tu cumva si o poti impartasi?:Dmultumesc

 5. Andrei J Says:

  @vlad: Ai sub titlu mai multe pagini 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: