Marijuana – drog sau relaxare?

http://www.youtube.com/v/-emHqamQ6Q0&hl=en_US&fs=1&
Cânepă sau Marijuana este floarea(mugurii) plantei de cânepă indiană Cannabis Sativa, o specie de tip buruiană care creşte în sălbăticie sau este cultivată de om în zonele temperate şi tropicale. În limba latină cannabis inseamnă cânepa(plantă industrială) şi este derivată din grecescul kannabis. Numele de marijuana este de origine …. (mai mult)
*video cu traducere incompletă

Ce părere aveţi? Este marijuana/cânepa un drog sau pur şi simplu relaxare?

Advertisements

8 Responses to “Marijuana – drog sau relaxare?”

 1. rdk Says:

  relaxareeee………

 2. oana Says:

  Ma, am eu ce am cu americanii… dar cel mai rau ma enerveaza ca de la ei a pornit cu adevarat interzicerea si decretarea canepei ca si drog. E relaxare, e o placere cam scumpa pe la noi zic eu… da-i faina si e mai putin nociva decat alcoolul, tutunul, si chiar mai putin nociva decat posturile tv romanesti :))

 3. dee Says:

  Este un drog. Problema nu e ca ar fi canepa un drog ci ceea ce intelegem noi prin cuvantul “drog”. Chiar daca limba romana este foarte vasta, si se stie cat de interpretabila e, cuulmea, cuvantul “drog” nu are niste sinonime mai acceptabile si direct proportionale cu modelul de drog la care se face referire. Eu nu numesc iarba drog din simplul motiv ca suna mult mai serios decat e.
  Hai ca am aflat si eu ce fac crestinii astia de paste..:))

 4. Lillee Says:

  Relaxare…clar 😀

 5. sickandsweet Says:

  THE UNION,THE BUSINESS BEHIND GETTING HIGH.

 6. eu Says:

  Marijuana este un drog in acelasi fel cum si cafeaua este un drog.

 7. Chelsey Kuhlman Says:

  Are you in need of Medical Marijuana? Do you have your Medical Marijuana Card , and are in need of a Medical Marijiuana Caregiver? Head over to http://www.findamarijuanacaregiver.com and find a Marijuana Caregiver in your city!

 8. kim Says:

  nu stiu de ce se dramatizeaza atat pe chestia asta ca marijuana este un drog daca gandim logic si tigarile sunt droguri….eu va spun din propria experienta sunt in olanda de 3 ani si consum marijuana rare ori….dar si fumez tigari normale de trei ani de zile nu pot sa spun ca u pot trai fara ea eu cred ca de la marijoana nu devi dependent doar te relaxeaxa…..parerea mea….. 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: