Nu injectati heroina, pentru ca… pitong

Long time sober, no see..

Dupa saptamani bune de inactivitate o pasarica sedata m-a determinat sa incep iarasi sa scriu, nu vreau sa ating vreun subiect anume in acest post, aberez si eu putin sa am o introducere dupa care incepe rutina. Done.

Fumatul provoaca impotenta! M-am saturat sa aud cacatul asta over and over again, si aici ma refer la fumatul in general, fie el de tutun, marijuana sau patrunjel. Bun, fumatul provoaca impotenta, de acord, dar si cacatul provoaca impotenta, de data asta intelectuala, Inconstientilor, nu mai mancati cacat!

Let’s cut the crap, vreau sa vorbesc de o stire despre… droguri, noile droguri etnobotanice despre care nu se stie absolut nimic dar se afirma cu tarie ca sunt mai periculoase decat heroina, Anslinger much?! Metaforic vorbind, stirea loveste tineretul ca un baltag, pe cei care au consumat deja si nu au avut probleme le da de inteles ca un amarat de JWH-250 e la fel de slabputernic ca heroina, facandu-i sa ia in calcul si heroina, iar pe cealalata gramada care nu au consumat inca le injecteaza in subconstient aceeasi conceptie invechita care nu face diferenta intre o cola zero si o cafea.

Nu injectati heroina! De ce? Pentru ca… oh wait..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: